Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس کاراته با انتقاد از سیاست های این فدراسیون و کادرفنی گفت: سونامی ما بعد از این المپیک است و تیم ملی مان خالی می شود. چرا در اردوی تیم ملی ما سرمربی تیم ملی مان باید فقط نتیجه گرا باشد.

سرویس ورزش مشرقمجید عبدالحسینی در گفت و گو با مشرق، درباره وضعیت این روزهای فدراسیون کاراته و آینده این رشته ابتدا درباره نتایج رقم خورده در تورنمنت کاراته وان در استانبول ترکیه اظهار داشت: یک خسته نباشید به بچه های تیم ملی می گویم که پس از این همه مسابقات باز هم برای کشور موفقیت کسب کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کسب مدال های رنگاران را هم به آنها تبریک می گویم ولی ما در رقابت هایی مانند ترکیه نباید دنبال مدال باشیم و باید دنبال کیفیت کار می رفتیم. خودمان را فریب ندهیم. این کاراته وان چیزی نیست که بخواهیم روی آن سرمایه گذاری کنیم و در سایه و باد این مدالها بخوابیم.

وی افزود: متأسفانه این روزها حال کاراته خوب نیست. یکسری افراد غیر متخصص در رأس کار نشسته اند و این روزها کاراته را با چالش های زیادی مواجه کرده اند. به طور نمونه همین مسابقاتی که در ترکیه برگزار شد را باید از زوایای مختلف بررسی کرد.

کارشناس کاراته گفت: روزی من درباره کاراته و تیم های پایه ابراز نگرانی کردم و گفتم که این تیم ها از بین رفته اند ولی الان می بینم که باید نگران تیم بزرگسالان باشم. وقتی مسابقات در ۵ وزن قانونی ۶۰، ۶۷، منهای ۷۵، منهای ۸۴ و به اضافه ۸۴ برگزار می شود می بینیم که ما عملا در وزن ۶۰ و ۶۷ کیلو تعطیل هستیم و بازیکنی نداریم.

عبدالحسینی خاطر نشان کرد: بازیکن ما و قهرمان جهان مان می آید جلوی بازیکن کره در مسابقه اول می بازد! ما منهای ۶۰ اصلا کسی را نداریم. بعد هم تمام زندگی ما که المپیک نیست و پس از آن هم کاراته ادامه خواهد داشت. ما پس از آن مسابقات آسیایی را داریم که ۵۵ کیلو هم به آن اضافه می شود که ما اصلا مهره مطمئنی در این وزن نداریم و کلی بی انگیزگی ایجاد شده است.

وی اضافه کرد: دلیلش این است که آقای هروی (سرمربی تیم ملی کاراته) متوجه از بین رفتن کاراته کشورمان نیست و او دوست دارد فقط به تیم های ملی سرویس بدهد. الان این سئوال مطرح است که به جای اینکه ما یک بازیکن مصدوم را ببریم به ترکیه، نمی توانستیم بازیکن منهای ۶۰ مان را به آنجا بفرستیم؟ غیر از این باید گفت وقتی کاراته ادامه دارد اگر سرمربی ما دانش و بینش داشت باید همیشه یک تیم کامل در اردو داشته باشد. ما کی ۵۵ داشتیم؟ در ۵ مرحله اردو، کی ۶۰ داشتیم ؟

عبدالحسینی تصریح کرد: ما در همه اوزان نفر نداریم! وقتی در وزن منهای ۶۰ و ۵۵ مان بازیکنی در اردو نداریم پس این بچه ها کجا هستند؟ مگر ما نباید در بازیهای آسیایی ۲۰۲۲ شرکت کنیم؟ مگر نباید به جهانی برویم؟ در رقابتهای آسیایی، مسابقات از وزن ۵۵ شروع می شود و در رقابتهای جهانی مسابقات از وزن ۶۰ شروع می شود. شما ببینید در همین مسابقات خیلی از کشورها در اوزان منهای ۶۰ هم شرکت کرده اند چون می دانند پس از المپیک کاراته ادامه دارد. تازه اصلا معلوم نیست المپیک برگزار شود.

این پیشکسوت کاراته یادآور شد: من این مسایل را به هروی می گویم اما مرا دشمن می دانند! ولی دوستان بدانید و آگاه باشید که دشمن ما در خانه خودمان است! ما از داخل در حال ضربه خوردن هستیم و اگر تصور می شود کسی نیست اینها را به هروی بگوید، من که هستم. ولی آنهایی که باید حرف بزنند و نزدیک تیم ملی اند، چون منافع شان به خطر می افتد. این یک حساب ساده دو دو تا، چهارتاست.

کارشناس کاراته بیان داشت: یک سئوال! وقتی در وزن ۷۵ کیلوگرم ما رنکینگ یک دنیا آقای بهمن عسگری را داریم یعنی این وزن برای ماست و چه دلیلی دارد که یک بازیکن دیگر را ببریم تا در وزن ۷۵ مسابقه بدهد؟ چرا یک منهای ۶۰ را نمی فرستید؟ چرا یک وزن مان را خالی می کنیم که به ۴ وزن دیگر سرویس بدهیم؟ تازه همان وزنی که ما سهمیه المپیک را گرفته ایم. شما ببینید که سونامی ما بعد از این المپیک است و تیم ملی مان خالی می شود. چرا در اردوی تیم ملی ما سرمربی تیم ملی مان باید فقط نتیجه گرا باشد و اصلا آینده نگر نباشد؟ مگر تمام سیستم آینده کاراته روی المپیکی است که تازه معلوم نیست برگزار می شود یا نه؟

وی ادامه داد: ما در سال ۲۰۲۱، آسیایی کویت را داریم و پس از آن مسابقات ۲۰۲۲ آسیایی و جهانی را داریم. این رقابتها از ۵۵ و منهای ۶۰ شروع می شود ولی ما عملا آمده ایم و فقط داریم به ۴ تا بازیکن بسنده می کنیم. دو تا به اضافه ۷۵ و یک ۷۵ و یک منهای ۶۷! خیلی از وزن ها را از بین بردیم. ما تیم های پایه مان را که نابود کردیم و انگیزه ها را کشتیم الان در بزرگسالان دچار این حادثه شده ایم. چطور؟ همینطور که الان آقای هروی فقط خدماتچی است و خدمات می دهد.

عبدالحسینی گفت: ببخشید آقای هروی، صالح اباذری بازیکنی بسیار خوب و مورد علاقه من و بسیار تکنیکال و فنی است ولی شما که او را خط زده بودید و رنکینگش را که ۱۲ شده بود را کنار گذاشته بودید ولی الان همین فرد مصدوم را بردید به مسابقات؟ چرا منهای ۶۰ را نبردید؟ الان ۶۷ کیلوی شما جواب نداده است. من هر چه تأکید کردم برای ۶۷ انتخابی بگذارید ولی هیچکس قبول نکرد. من نه با مهدی زاده دشمنی یا برادرکشی دارم نه چیز دیگر! ولی من آینده کاراته را می بینم. همانطور که الان ۱۲ ، ۱۳ مسابقه رفته و جواب نداده است. مهدی زاده یک قهرمان بزرگ است و جزو مفاخر ماست ولی در وزن منهای ۶۰ کیلوگرم، در ۶۷ کیلو ایشان حرف و جایگاهی ندارد.

وی افزود: ما در کنار این موضوع اینقدر بی مهری به هامون درفشی فر کردیم که رفت و اقامت کانادا را گرفت و ایران را ترک کرد. وقتی شما تشخیص نمی دهید بازیکنی که محروم است و ۱۰ هزار دلار جریمه شده را به مساببقات اعزام می کنید ولی کسی که یک سال در اردو نگهش داشته اید را نمی برید و تازه در محل مسابقات متوجه می شوید که محروم است، خب طبیعی است که رقیبش که این همه سختی را تحمل کرده از خودش می پرسد چرا اینقدر به مهدی زاده می رسید؟ او که یک سال محروم است می برید ولی من که سوم جهان هستم و محروم هم نبودم را به مسابقات نمی برید؟ نتیجه اش این می شود که تیم را رها می کند و به کانادا می رود.

کارشناس کاراته توضیح داد: همین الان وجود علی اصغر آسیابری در وزن ۷۵ کیلو که ما رنکینگ یک دنیا را داشتیم در ترکیه بی مورد بوده است. وجود صالح اباذری کاملا بی مورد بوده و می شد به جای این  دو نفر، دو تا جوان آینده دار را به رقابتها اعزام می کردید تا ضمن کسب تجربه با حال و هوای مسابقات بین المللی بیشتر آشنا می شدند. آن هم اینکه ما در وزن های پایین بسیار مشکل داریم. بازیکن باکیفیت که به راحتی بدست نمی آید. اینهایی که الان داریم از سال ۲۰۱۲ در حال مسابقه دادن هستند که اینقدر با کیفیت شده اند.  

وی خاطرنشان کرد: مسابقات کاراته وان ترکیه یکی از سطح پایین ترین مسابقات کاراته در دنیاست. خوب ها مثل قبل خوب بودند و بدها بد ماندند و هیچ تغییری نداشتیم و پیشرفتی نکردیم. سال پیش در همین ترکیه و همین مسابقات ۶ طلا و ۸ نقره و چندین برنز گرفتیم. طوری که من انتقاد کردم که مگر بازی های دهه فجر بوده که این همه کارته باز فرستادید؟

عبدالحسینی خطاب به سرمربی تیم ملی گفت: امیدوارم این حرفها به گوش هروی برسد. من درباره تغییرات حرفی نمی زنم ولی آیا می توان وضعیت را اصلاح کرد؟ حرف مستقیمی با هروی ندارم و ایشان باید برود و سرجایش بنشیند و اگر کار فنی می کند به کارش برسد و در مسایل دیگر دخالت نکند و دست رییس فدراسیون را برای هر کاری باز بگذارد.

وی افزود: ما الان سازمان تیم های ملی داریم و امیدوارم که ایشان همکاری اش با دبیر و مدیر سازمان تیم های ملی خوب باشد و بتوانند تیم ملی مان را در مسیر پیش رو موفق کنند.

این کارشناس کاراته در رابطه با رییس فدراسیون این رشته توضیح داد: امیدوارم که آقای طباطبایی در کارهایش دقت بیشتری داشته باشد. ایشان از جامعه کاراته نیست و خیلی مسایل و مطالب را نمی داند. او از مشاورینی خط می گیرد که اصلا خط درستی به او نمی دهند و فقط فکر می کند به او خط درست می دهند در حالی که اگر جای ایشان باشم بیشتر از کمیته فنی ام کمک فکری می گیرم. او باید از مشاورین مختلف استفاده کند تا ببیند نظرش به نظر کدامیک از آنها نزدیک تر است و آن را انجام بدهد ولی اینکه شما فقط نقطه نظرات مربی تیم ملی ات را بشنوید و انجام بدهید درست نیست.

وی ادامه داد: همانطور که تیم های پایه ما از بین رفته و تیم ملی مان در اوزان ۵۵ و ۶۰ از بین رفته باقی اوزان هم از بین می رود آن هم به خاطر المپیکی که اگر انجام شود پس از آن  دیگر در المپیک نیست و من امیدوارم که طباطبایی هر چه سریعتر بیاید و تیم های ملی را از این حالت منفعل خارج کند.

کارشناس کارته در این باره که طباطبایی گفته ارزیابی اش از مسابقات ترکیه مثبت بوده تصریح کرد: این مصاحبه ها کلیشه ای هستند. اینکه می گویند این پیروزی ها ارزشمند هستند یا اگر ببازند می گویند این شکست ها چیزی از ارزش های ما کم نکرد. ساختار غلط است و من می گویم تیم ملی مان ناقص شده است.

وی بیان کرد: شما درباره مدال حرف می زنید ولی من درباره مدال حرف نمی زنم. من معتقدم که تیمی مثل ایران نباید اوزان ۵۵ و ۶۰ کیلویش خالی باشد. وگرنه این که ما برویم مدال بگیریم کار شاقی نیست. ایران در هر مسابقه ای برود مخصوصا این تیم که تیمی است که خودش راه و روش بردن را بلد است، مدال می آورد. این که بهمن عسگری را می برند و می بازد داستان دارد. آن را باید بررسی کرد که این همه نوسان برای چیست؟

عبدالحسینی تأکید کرد: برد و باخت در هر مسابقه ای رخ می دهد ولی اینکه ببینیم که زیرساخت کارمان ایراد دارد و بعد بگوییم که ارزیابی خوبی از مسابقات استانبول داشتیم حرف خوبی نیست و من می توانم هر جا خواستند، فنی جواب شان را بدهم که آینده کاراته ما با این سیستم در خظر است و امیدوارم طباطبایی فکری به حال این کاراته طوفان زده بکند.

وی گفت: من نگاه می کنم و می بینم در این مدت کرونا تیم ها آمده اند و آنالیز خیلی درستی داشتند و همان هایی که باید ببرند بردند و همان هایی که باید می باختند، باختند. این یعنی که ما را در این مدت خوب آنالیز کردند.

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا کاراته شهرام هروی تیم ملی کاراته المپیک توکیو طباطبایی کارشناس کاراته سرمربی تیم ملی تیم های ملی تیم ملی مان تیم ملی ما منهای ۶۰ پس از آن تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۳۲۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داوری بی‌نقص یک ایرانی در بازی ژاپن و ازبکستان

روز گذشته تیم المپیک ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا، این تیم موفق شد برای دومین بار در طی ۱۱ سال اخیر قهرمانی خودش را جشن بگیرد. سامورایی‌ها با شکست دادن ازبکستان در بازی فینال آن هم با تک گل یامادا در دقیقه ۹۰+۱ موفق شدن پس از قهرمانی در مسابقات سال ۲۰۱۶ که باز هم قطر میزبان بود، قهرمانی خودشان را تکرار کنند.

تاریخچه مسابقات زیر ۲۳ سال آسیا

این مسابقات نخستین بار در سال ۲۰۱۳ به عنوان مسابقات زیر ۲۲ سال تیم‌های آسیایی برپا شد اما در ادامه با تغییراتی که کنفدراسیون فوتبال آسیا اعمال کرد، قرار شد محدوده سنی به ۲۳ سال برسد. تیم المپیک فوتبال ایران در طی ۱۱ سال اخیر هیچ وقت به مراحل پایانی نرسیده و در چهار تجربه خودش سه حذف در مرحله گروهی و یک حذف در مرحله یک چهارم نهایی را تجربه کرده است.

 

چرا ایران در این تورنمنت غایب بود؟

شاگردان رضا عنایتی پس از اینکه در مقدماتی المپیک در گروه چهار تیمی خود ۲ برد برابر افغانستان و هنگ کنگ را جشن گرفتند ولی برابر ازبکستان شکست خوردند و کارشان برای صعود به عنوان تیم دوم به اما و اگر کشیده شد. تیم فوتبال ما از لحاظ امتیازی با مالزی در شرایط کاملاً برابر بود و این موضوع در رابطه با بحث تعداد گل‌های زده و حتی تفاضل گل هم صدق می‌کرد اما با توجه به اینکه ملی پوشان ما کارت زرد بیشتری نسبت به تیم مالزی گرفته بودند، در راه رسیدن به جام ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیایی و مرحله مقدماتی نهایی المپیک پاریس ۲۰۲۴ کنار رفتند. 

 

با توجه به بازی هایی که در مرحله نهایی انجام می‌شد تصور کرد اگر ایران به دور نهایی صعود می‌کرد، شانس خوبی برای فینالیست شدن داشت.

ژاپن چگونه قهرمان شد؟

ژاپن با حضور گو ویوا سرمربی سابق کاشیما که با شکست دادن پرسپولیس قهرمان لیگ قهرمانان آسیا شد، در گروه مرگ مسابقات نتایج قابل توجهی کسب کرد. سامورایی‌ها ابتدا چین و امارات را شکست دادند اما کره جنوبی با نتیجه ۱ بر صفر در مرحله گروهی آنها را شکست داد تا این تیم به عنوان دوم گروه مقابل قطر میزبان مسابقات قرار بگیرند. آنها در تقابل قطر روز سختی داشتند و در شرایطی که ۲ بر صفر از آنها جلو بودند، ۲ گل دریافت کردند اما در وقت های اضافه موفق شدند به پیروزی ۴ بر ۲ دست یابند و به مسیرشان در نیمه نهایی ادامه دهند. آنها مقابل عراق چندان به دردسر نیفتادند و موفق شدند این تیم را هم با یک پیروزی مقتدرانه شکست دهند. 

 

در بازی فینال هم تجربه بیشتر بازیکنان ژاپنی که برخی از آنها در تیم‌های اروپایی بازی می‌کنند به کمک این تیم آمد. لئو کوکوبو دروازه‌بان این تیم در بنفیکا، ریهیت یاماموتو و جوئل شیما در یونیون سنت ترویدن بلژیک، کین ساتو در وردربرمن و تاکاشی اوشینو در دوسلدورف بازی می‌کنند که همگی در مسیر قهرمانی ژاپن نقشی کلیدی داشتند و می‌توانند نوید یک نسل فوق العاده دیگر را به مردم ژاپن دهند.

ازبکستان بازهم در فینال گل خورد و باخت

گرگ‌های سفید فوتبال آسیا سرمایه‌گذاری بسیار زیادی روی این ورزش انجام دادند و در دو دوره اخیر آنها با آمار بهترین خط حمله و بدون گل خورده به فینال رسیدند که در دوره گذشته مقابل عربستان و در این دوره مقابل ژاپن با دریافت اولین گل متحمل شکست شدند. آنها تیمی داشتند که بسیاری از آنها در سطح اول ازبکستان بازی کرده و حتی در جام ملت‌های آسیا نیز حضور داشتند. عبدالقادر خورسانوف بازیکن ازبکستانی لانس فرانسه و عباسبک فیض الله‌یف مهاجم ۲۰ ساله فوتبال این کشور که با پایان مسابقات آسیا راهی روسیه شد، مهمترین چهره های ازبکستانی بودند که حالا برای دومین بار مقام دوم این مسابقات را به خود اختصاص داده‌اند و برای نخستین بار راهی مسابقات المپیک خواهند شد.

البته بازیکنان ازبکستان در این مسیر کمی هم بدشانس بودند؛ چرا که در بازی نهایی خود مقابل ژاپن در دقیقه ۹۰+۵ صاحب ضربه پنالتی شدند اما سنگربان ۲۲ ساله ژاپنی‌ها در کمال خونسردی و آرامش توانست این توپ را مهار کند و مانع از کامبک ازبک‌ها شود.

چهره های خاص این تورنمنت 

منتظر محمد بازیکن عراقی استقلال تهران که در لیگ بیست و سوم به عنوان بازیکن قرضی در مس رفسنجان بازی می‌کرد همراه با علی جاسم دیگر پدیده فوتبال عراق که در جام ملت‌های آسیا نیز حضور داشت اصلی‌ترین چهره‌های عراق در این تورنمنت بودند. علی جاسم با ۴ گل زده بهترین گلزن مسابقات شد و موفق شدند شیرهای بین النهرین به رتبه سوم مسابقات برسانند تا تحت عنوان سومین نماینده آسیا در المپیک برای ششمین مرتبه راهی این تورنمنت شوند. البته که تیم زیر ۲۳ سال اندونزی که بازیکنانی شاغل در لیگ‌های انگلستان، هلند و پرتغال دارند هم از تیم‌های خاص این تورنمنت بودن که موفق شدند تا نیمه نهایی هم راه پیدا کنند.

دیدار فینال جام ملت های زیر ۲۳ سال آسیا در حالی از ساعت ۱۸:۳۰ امروز جمعه بین تیم های ژاپن و ازبکستان برگزار شد که موعود بنیادی فر داور بین المللی فوتبال کشورمان به همراه سعید قاسمی و علیرضا ایلدروم به عنوان کمک های وی قضاوت این بازی را برعهده داشتند.

قضاوت بدون نقص بنیادی فر و کمک های ایرانی‌اش باعث شد تا کمترین چالش برای آنها در جریان این دیدار حساس شکل بگیرد.

امیدهای ژاپن با برد یک  بر صفر توانستند به مقام قهرمانی این دوره از رقابت ها برسند

 

منبع:ورزش سه

دیگر خبرها

  • موفقیت جدید برای کاراته خوزستان
  • عفونت چشم کار دست زارع داد/آخرین وضعیت یزدانی برای حضور در المپیک
  • شوک باورنکردنی؛ خداحافظی دیوید تیلور از کشتی؟
  • شطرنج‬ مربیان در سیدبندی المپیک/ تنور تکواندو داغ‌تر از همیشه
  • حسن یزدانی کجاست؟
  • حسن یزدانی پیش از بوداپست به اردوی تیم ملی اضافه می‌شود؟
  • داوری بی‌نقص یک ایرانی در بازی ژاپن و ازبکستان
  • طوفان نوشاد عالمیان در گرند اسمش عربستان
  • اشتری: سهمیه المپیک پاریس به ایران می‌رسد
  • حسن یزدانی خود را برای طلای پاریس آماده می‌کند